Održana zajednička proslava Dana studenata i Dana otvorenih vrata Pomorskog fakulteta Kotor




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

ImageOve godine, Studentska organizacija Pomorskog fakulteta Kotor, u saradnji sa Fakultetom, a uz podršku Opštine Kotor i Turističke Organizacije Opštine Kotor, organizovala je bogat program koji je trajao tokom cijele planirane „Sedmice studenata“. Nakon održanih sportskih turnira, panel diskusije posvećene položaju studenata, kajak avanture i drugih vannastavnih aktivnosti posvećenih studentima, centralni događaj svakako je bio Dan studenata, 4. april.

U okviru ovogodišnje proslave dana kojim se proslavlja značaj i uloga studenata u našem društvu, priređen je i Dan otvorenih vrata Pomorskog fakulteta Kotor. Tokom dana, brojni maturanti, učenici svih nivoa, ali i predstavnici nadležnih institucija i ministarstava, te drugi brojni i značajni gosti, imali su priliku da se upoznaju sa resursima Fakulteta, sa studijskim programima i mogućnostima koje on nudi. Takođe, posebno je predstavljen i novi zajednički master program na engleskom jeziku „Zaštita i upravljanje morskom sredinom – MEP&M" na engleskom jeziku koji ove godine upisuje prvu generaciju studenata master studija.

Između ostalog, dekanica Pomorskog fakulteta Kotor, prof. dr Tatijana Dlabač, prodekani doc. dr Stevan Kordić, prof. dr Senka Šekularac Ivošević i doc. dr Zorica Đurović, zajedno sa studentom povjerenikom Andrijom Ćalasanom, svečano su uručili pehare i medalje pobjedničkim ekipama turnira u malom fudbalu i basketu.

U popodnevnim satima, održan je studentski piknik uz muzički program u dvorištu Pomorskog fakulteta Kotor. Sedmica studenata u organizaciji Studentske organizacija Pomorskog fakulteta Kotor završena je koncertom YU grupe u Starom gradu pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Opštine Kotor.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.