Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj stručnoj školi u Baru




Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor, doc. dr Tatijana Dlabač, rukovodilac studijskog programa Pomorska elektrotehnika i saradnici u nastavi mr Sead Cvrk i mr Maja Škurić su obišli Srednju stručnu školu u Baru u petak, 2. marta 2018. godine.

Tom prilikom su promovisani studijski programi maturantima nautičkog, brodomašinskog i špeditersko-agencijskog i carinskog smjera. Učenicima je prikazana prezentacija Fakulteta, podijeljen je promotivni materijal, a takođe je bilo riječi i samoj proceduri upisa, o mogućnostima zaposlenja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor kao i o raznim programima mobilnosti studenata, praktičnoj nastavi i obavljanju radne prakse u inostranstvu.

Pored predstavnika fakulteta, učenicima se obratio i Kenan Kolar, drugi oficir na kompaniji Almi Tankers S.A. koji je prenio svoja iskustva kao nekadašnji učenik ove škole, tako i kao student Pomorskog fakulteta Kotor koji je stekao diplomu na osnovnim studijama studijskog programa Nautika. Pozdravio je napore

Srednje stručne škole i Pomorskog fakulteta Kotor da zadrže kvalitet obrazovanja stučnih profila na svojim institucijama, a takođe je ohrabrio buduće brucoše da moraju biti istrajni u edukaciji, kako bi brže napredovali u službi.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru, g-dinu Branislavu Kneževiću, profesorima Mauru Petranoviću i Draganu Rondoviću na srdačnoj dobrodošlici i na tome što su obezbijedili prostor i omogućili da i ove godine maturantima njihove škole predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor prezentuju studijske programe, kao i da govore o benefitima koje studenti mogu ostvariti tokom studija.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.