Studentska anketa za studijsku 2017/18.




Studentska anketa za studijsku 2017/18.

Centar za studije i kontrolu kvaliteta izradu je internu studentsku anketu namijenjenu studentima prve godine studija, s ciljem prikupljanja relevantnih informacija o kvalitetu nastave i nastavnog procesa.

S tim u vezi, Centar informacionog sistema će anketu proslijediti putem mejla studentima prve godine studijskih programa Nautika i pomorski saobraćaj, Brodomašinstvo, Pomorska elektrotehnika i Menadžment u pomorstvu i logistika. Studenti su svoje studentske live.ac.me naloge dobili od studentske organizacije Fakulteta. U mejlu koji će studenti dobiti, biće navedene sve potrebne informacije o tome kako mogu pristupiti anketi, tj link za pristup anketi i šifra.

Ukoliko neko od studenata nema svoj nalog, student mora u sto kraćem vremenskom periodu da se obratiti predstavniku studenata Ljubu Kankarašu (mejl: ljubokankaras88@gmail.com) ili sistem inženjeru Željku Pekiću (mejl: zeljko.pekic@ucg.ac.me).

Vrijeme koje studenti imaju na raspolaganju za popunjavanje ankete je do 25. aprila 2018. godine.

Napominjemo, anketa je anonimna, kratke forme i studenti sa live.ac.me nalozima moće da joj pristupa, bez obzira gdje se nalazi, stoga, nadamo se aktivnijem učešću studenata.

Saradnja studenata i povratna informacija znači da direktno doprinosite poboljšanju nastavnog procesa i direktno učestvujete u unaprijeđenju sistema studiranja,  posebno od uvođenja novih akademskih studija na Fakultetu. Očekujemo punu saradnju i aktivno učešće u anketi, jer time pokazujete i poštovanje prema nastavi i Fakultetu.

PRODEKAN ZA NASTAVU
DOC. DR MILENA DŽEVERDANOVIĆ PEJOVIĆ



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.