Prezentacija Pomorske biblioteke, 5. oktobar 2018. godine




Prezentacija Pomorske biblioteke, 5. oktobar 2018. godine

Dana 5. oktobra 2018. godine (petak) u amfiteatru Pomorskog fakulteta Kotor, u terminu od 9:30 do 10:30 sati, održaće se prezentacija Pomorske biblioteke, povodom Nacionalnog dana podizanja svijesti o bibliotekama. Program se realizuje u okviru Erasmus+ projekta Mreže servisa za podršku bibliotečkoj mreži Zapadnog Balkana (LNSS) kroz modernizaciju biblioteka i nivoa stručnosti i kvalifikacija bibliotečkog osoblja u visokoškolskim institucijama u zemljama Zapadnog Balkana.

Prezentacija Pomorske biblioteke je naročito značajna za studente prve godine svih studijskih programa Pomorskog fakulteta Kotor kako bi se na početku studiranja na što bolji način upoznali sa radom i aktivnostima Pomorske bibilioteke, njenom bogatom istorijom i značajem, te svim mogućnostima koje Biblioteka pruža studentima u cilju lakšeg i boljeg savlađivanja studijskih programa.

Zbog značaja i aktuelnosti ove prezentacije, pozivamno studente prve ali i starijih godina studija da u što većem broju prisustvuju.

Predavanje za studente prve godine Pomorske elektrotehnike i Brodomašinstva je od 9:30 do 10:00 sati, a za studente Menadžmenta u pomorstvu i logistike i Nautike i pomorskog saobraćaja od 10:00 do 10:30 sati.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.