Obuku za pocetnike u biznisu organizuje Karijerni centar i Kancelarija za inovativno-edukativne usluge




Obuku za pocetnike u biznisu organizuje Karijerni centar i Kancelarija za inovativno-edukativne usluge

 Karijerni centar i Kancelarija za inovativno-edukativne usluge organizuju Obuku za pocetnike u biznisu, ciji je cilj pokretanje prvog startup-a na Univerzitetu Crne Gore.

Buduci da se primarna djelatnost Kancelarije ogleda u podsticanju preduzetnicke svijesti i afirmaciji biznis inicijative studentske populacije Univerziteta Crne Gore, u narednom periodu bice organizovana dvomjesecna obuka za pocetnike u biznisu.

Program obuke cine predavanja i radionice namijenjen sticanju i sirenju znanja o preduzetnistvu, kao i razvoju preduzetničkih vještina Univerziteta Crne Gore. Predavanja i radionice u trajanju od sat vremena održaće se dvaput sedmično. Sa studentima će raditi mr Radivoje Drobnjak i mr Nikola Misnic, saradnik u nastavi Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Obuke ce biti organizovane u prostorijama Kancelarija za inovativno-edukativne usluge, koje se nalaze u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

Imajuci u vidu znacaj obuke za nase studenti, Pomorski fakultet Kotor ce imenovati dva studenta zavrsnih godina osnovnih studija koji ce pohadjati obuku u ljetnjem semestru.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.