Promocija fakulteta u Srednjoj mješovitoj školi "Ivan Goran Kovačić", u Herceg Novom, 8. aprila 2019.




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u JU Srednjoj mješovitoj školi “Ivan Goran Kovačić” u Herceg Novom održana je u ponedjeljak, 8. aprila 2019.

Pomorski fakultet Kotor predstavili su doc. dr Senka Šekularac Ivošević, nastavnik i mr Sead Cvrk, saradnik u nastavi.

Maturanti gimnazije i ostalih stručnih škola bili su u prilici da dobiju sve neophodne informacije o različitim studijskim programima i nivoima studiranja, praktičnoj nastavi, resursima sa kojima raspolaže Fakultet, saradnji Fakulteta sa pomorskom privredom, programima mobilnosti studenata i mogućnostima zapošljavanja nakon sticanja diplome. Takođe, učenici su upoznati sa procedurama prilikom upisa u prvu godinu studija.

Pored predstavnika Fakulteta maturantima su se obratili bivši učenici ove srednje škole, Dragana Milošević student magistarskih studija na studijskom programu Menadžment u pomorstvu i pripravnik na Fakultetu, zatim studenti prve godine studijskog programa Menadžment u pomorstvu i logistika Jelena Dabović i Srđan Pešić, kao i studentkinja Viktorija Kradko iz Litvanije koja preko ERASMUS + programa pohađa ljetnji semestar na našem fakultetu. Studenti su govorili o ličnim iskustvima i sa zadovoljsvom preporučili Pomorski fakultet Kotor.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru Momiru Dragićeviću i pomoćniku direktora Milanu Pušici na srdačnoj dobrodošlici i organizaciji.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.