Pomorski fakultet Kotor, 17.04.2019

Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Srednjoj mješovitoj školi "Mladost" u Tivtu Maturanti odjeljenja Elektrotehničar elektronike Srednje mješovite škole „Mladost“  imali su priliku da se, 17. aprila 2019. godine,  upoznaju sa Pomorskim fakultetom Kotor, zahvaljujući prezentaciji njegovih predstavnika.

Pomorski fakultet Kotor su predstavili doc. dr Tatijana Dlabač, rukovodilac studijskog programa Pomorska elektrotehnika i Marko Đurišić, student druge godine studijskog programa Pomorska elektrotehnika .

Oni su govorili o studijskim programima Pomorskog fakulteta Kotor, pojasnili mogućnosti studiranja na državnom Univerzitetu i pogodnosti školovanja na Pomorskom fakultetu Kotor. Informisali su maturante o upisnim rokovima, načinu podnošenja potrebne dokumentacije za upis, različitim nivoima školovanja i praktičnoj nastavi.

Takođe, predstavili su i mogućnost učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor.

Maturante su pozvali i da dođu na Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore koji će ove godine biti održan 18. aprila 2019. godine, sa početkom u 10:00 sati, u Univerzitetskom sportsko kulturnom centru u Podgorici.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktorici Jovanki Vujačić na srdačnoj dobrodošlici i uspješnoj promociji Pomorskog fakulteta Kotor u njihovoj školi.

Image
Broj posjeta : 943