Pomorski fakultet Kotor, 20.12.2019

Popravni kolokvijumiKao što je najavljeno, popravni kolokvjumi iz predmeta Primjena računara u pomorstvu (Pomorska elektrotehnika) održaće se u ponedjeljak, 23.12.2019. godine. Tog dana će se održati i nastava (nadoknada za 30. decembar). Na Moodle portalu stoji ažurirani spisak sa bodovnim stanjem. Tačan termin popravnog kolokvijuma će biti naknadno objavljen. Moguće je popravljati jedan ili oba kolokvijuma. Izlaskom na popravni kolokvijum poništava se prethodni rezultat.

Mole se studenti koji su zainteresovani za popravljanje kolokvijuma da se najkasnije do nedjelje, 22. decembra u 13h, prijave na sljedećem linku:

http://www.tsau.ac.me/m1.php

Iz ponuđene padajuće liste potrebno je odabrati ime i prezime, u polju pored unijeti indeks u obliku 12/15 ( Redni broj indeksa je 12, godina je 2015). Pored polja za unos indeksa, potrebno je čekirati koje kolokvijume popravljate. Eventualne izmjene se mogu obaviti tako što ponovo pronađete svoje ime u padajućoj listi, unesete broj indeksa, i čekirate/dečekirate opcije za kolokvijum.

Broj posjeta : 34