Dodijeljeni sertifikati studentima o uspješno realizovanim edukacijama posredstvom Nautica CBC projekta




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Rukovodilac projekta NAUTICA CBC Jačanje, inovacije i promocija ponude nautičkog turizma i kulturnog nasljeđa kroz prekograničnu saradnju, prof. dr Špiro Ivošević zvanično je uručio studentima, polaznicima prvog ciklusa edukacija sertifikate.

Podsjećamo, edukacije su realizovane 20-21.04. 2022. godine u Hotelu Cattaro u okviru dva modula Marketing i menadžment destinacije, i Sigurnost i bezbjednost za 30 studenata iz programskih zemalja, Hrvatske (Fakultet prometnih znanosti Univerziteta u Zagrebu, Pomorski fakultet Univerziteta u Splitu i Veleučilište u Šibeniku) i Crne Gore (Pomorski fakulet Kotor).

Obuka je sprovedena u skladu sa standardima Sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015 na Pomorskom fakultetu Kotor, koji je odobren od strane Hrvatskog brodskog registra. Shodno tome, sproveden je postupak provjere stečenih vještina i znanja. Na ovaj način, rezultati obuke su pozitivno ocijenjeni, a studentima koji su učestvovali u ovoj projektnoj aktivnosti uručeni sertifikati Pomorskog fakulteta  Kotor.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.