Promocija PFK u Srednjoj stručnoj školi u Baru




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor(PFK), doc. dr Tatijana Dlabač, rukovodilac studijskog programa Pomorska elektrotehnika i saradnici mr Sead Cvrk i Željko Pekić, Isidora Jovanović, student III godine akademskog studijskog programa Pomorske nauke i Đorđije Đuković, III oficir palube su obišli Srednju stručnu školu u Baru u četvrtak, 21. marta 2019. godine.

Maturanti Srednje stručne škole su informisani o studijskim programima Pomorskog fakulteta Kotor koji je jedan od univerzitetskih jedinica državnog Univerziteta Crne Gore. Ovom prilikom je prikazana prezentacija Fakulteta, podijeljen je promotivni materijal i objašjena procedura upisa. Učenici su informisani o raznim programima mobilnosti studenata, praktičnoj nastavi i obavljanju radne prakse u inostranstvu.

Posebno zadovoljstvo je bilo što je u našem timu za promociju bio i Đorđije Đuković, III oficir palube koji je završio Srednju stručnu školu u Baru kao najbolji učenik smjera Nautički tehničar. Takođe, Đorđije je završio naš Fakultet, studijski program Nautika Bar i bio najbolji student u generaciji.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktoru, g-dinu Branislavu Kneževiću, profesorima Mauru Petranoviću, Mirku Brziću i Nenadu Bolmanoviću na srdačnoj dobrodošlici i na tome što su obezbijedili prostor i omogućili da i ove godine maturantima njihove škole prezentiramo rad našeg Fakulteta.

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.