Povodom proslave 60 godina Pomorskog fakulteta Kotor upriličena svečana dodjela diploma




















U okviru svečanih aktivnosti kojima Pomorski fakultet Kotor ove radne nedjelje (18-22. novembra) proslavlja 60 godina svog postojanja i rada, danas, 18. novembra, 2019. godine, održana je svečana dodjela diploma za studente osnovnih, specijalističkih i magistarskih studija.

Nakon državne i akademske himne, prisutne je pozdravila saradnica u nastavi, mr Zorica Đurović, koja je najavila i ostale aktivnosti planirane za dane proslave Fakulteta. Studente i goste je pozdravio dekan prof. dr Špiro Ivošević.

Ispred Studentske organizacije Pomorskog fakulteta Kotor, brojnim studentima, profesorima i gostima, obratila se i Isidora Jovanović, koja je ujedno i član Vijeća Pomorskog fakulteta Kotor, kao i jedan od najboljih studenata Fakulteta za ovu godinu.

Dekan Ivošević uručio je diplome studentima akademskih studija Pomorske nauke i Menadžment u pomorstvu, zatim studentima primijenjenih studija Nautike i Brodomašinstva, a na kraju i studentima specijalističkih studija Pomorske nauke i Menadžment u pomorstvu.

Nagrade najboljim studentima biće uručene na Svečanoj Akademiji koja će se održati na Dan fakulteta, 19. novembra, u KC „Nikola Đurković“, sa početkom u 12 sati.

Za svoje kolege, Studentska organizacija Pomorskog fakulteta Kotor priredila je i mini koncert u dvorištu Fakulteta, tokom kojega su ih zabavljali Marko Đurišić i akustični bend Anđa i Slađa.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.