Erasmus+ saradnja sa Akdeniz Univerzitetom iz Antalije




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U sklopu Erasmus+ projekta, dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Miodrag Radunović organizovao je prijem za prof. dr Mukerrem Hatipoglu, prof. dr Elcin Esenlik i  dr Ilker Ayaz sa Akdeniz Universiteta iz Antalije, Turska

Na sastanku su predočeni različiti vidovi saradnje u smislu jačanja kapaciteta u stručnom i naučnoistraživačkom pravcu, te potpisivanja budućeg memoranduma o saradnji Fakulteta odnosno potencijalne buduće saradnje na razmjeni studenata i nastavnog kadra.

Prof. dr  Elcin Esenlik, redovna profesorica na Katedri za Ortodonciju je danas održala predavanje sa temom Ortodontski modaliteti liječenja na kojem su prisustvovali studenti studijskog programa Stomatologija, saradnici i profesori.  Prof. dr Mukerrem Hatipoglu, vanredni profesor i šef  Katedre za Parodontologiju i Implantologiju je otvorio diskusiju i debatu sa aktuelnim temama iz Parodontologije, a  dr  Ilker Ayaz će u toku nedjelje prisustvovati vježbama iz predmeta Restaurativna odontologija i održati predavanje na temu Kompozita.

Kolege iz Turske su u sedmodnevnoj posjeti Univerzitetu Crne Gore, Medicinskom fakultetu  i danas su obišli prostorije koje koristi studijski program Stomatologija.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.