Održan prijem brucoša u akademskoj 2019/20. godini




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

 Na Pomorskom fakultetu Kotor, danas 23. septembra 2019. godine, u skladu sa Akademskim kalendarom Univerziteta Crne Gore, počela je nastava, a time i nova studijska 2019/20. godina.

 
Tom prilikom, obavljen je svečani prijem studenata prve godine studija na svim studijskim programima Fakulteta.

Novim  studentima umjesto opravdano odsutnog dekana, obratila se prodekan na nastavu prof.dr Milena Dževerdanović Pejović koja je toplo pozdravila studente prve godine i poželjela im dobrodošlicu i puno uspjeha u studiranju.

Ukratko je upoznala studente sa Fakultetom i samim procesom studiranja, te svim obavezama koje studente očekuju, preporučujući im da budu savjesni i da prate predavanja i vježbe, da poštuju nastavnike i svoje kolege i vode računa o tome da su postali članovi akademske zajednice.

Studentima se obratila i prodekan za razvoj i inovacije, doc.dr Tatijana Dlabač, koja je detaljnije ukazala na prava i obaveze studenata, te studente detaljno upoznala sa web sajtom Fakulteta i svim dodatnim važnim informacijama u pogledu nastave, dobijanja informacija, rasporeda časova i drugog.

Doc.dr Senka Šekularac Ivošević je takođe pozdravila studente, poželjela im dobrodošlicu na Pomorski fakultet Kotor i puno uspjeha u studiranju.

Studenti su nakon prijema pošli na nastavu, u skladu sa rasporedom časova.

Svim studentima prve godine, kao i starijih godina studija  na svim studijskim programima, Pomorski fakultet Kotor želi sretnu novu studijsku 2019/20. godinu,  da budu uspješni u svom studiranju, da stalno napreduju i da unaprijeđuju svoje znanje i  afirmišu svoje kvalitete  u čemu će im Fakultet svesrdno pomagati. Uvjereni smo da su naši studenti upisom na Pomorski fakultet Kotor  ostvarili  svoje želje i snove  u pogledu izbora životnog poziva, što nas dodatno obavezuje na unaprijeđenje i osavremenjivanje nastave i nauke, na čemu Fakultet kontinuirano i vrijedno radi.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.