Studenti Pomorskog fakulteta Kotor posjetili kompaniju PORTONOVI povodom Dana zapošljavanja




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Studenti Pomorskog fakulteta Kotor posjetili su kompaniju Portonovi iz Herceg Novog povodom Dana zapošljavanja  (eng. Open Day), 7. marta. 2020. godine, organizovanim prevozom,  u pratnji dekana Pomorskog fakulteta Kotor prof. dr Špira Ivoševića i doc. dr Senke Šekularac Ivošević.

Intenzivna saradnja ostvarena je sa menadžerkom za ljudske resurse Katarinom Đurišić, marketing menadžerkom Adrijanom Husić i najbližim saradnicima. Husić je održala prezentaciju ove kompanije, govoreći o samim počecima ovog značajnog projekta, infrastrukturi i sadržajima koji se klijentima nude, poslovnoj filozofiji kompanije i pravcima budućeg razvoja.

Na kraju prezentacije uslijedila je i diskusija tokom koje su studenti dobili odgovore na brojna pitanja i interesovanja.

Takođe, pokrenute su ideje o saradnji Kompanije i Fakulteta u domenu realizacije praktičnog segmenta nastavnih aktivnosti. 

 Studenti su imali priliku da obiđu Portonovi Resort i direktno se informišu o mogućnostima zaposlenja, kroz intervju sa predstavnicima ovog poslodavca.

Najveće interesovanje pokazali su za mogućnost sezonskog zaposlenja u Marini Portonovi. Kompanija je za prisutne obezbijedila posluženje i simbolične poklone.

Ovo je prva od brojnih planiranih posjeta pomenutoj kompaniji.

Ovim putem zahvaljujemo se menadžmentu i zaposlenima kompanije Portonovi na ugodnom prijemu i povjerenju koje su nam ukazali.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.