Poziv na „Dan otvorenih vrata” kompanije PORTONOVI RESORT




Poštovane  studentkinje i studenti,

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će kompanija PORTONOVI RESORT organizovati prvi Dan zapošljavanja/Open Day, koji će se održati 6. i 7. marta 2020. godine u Portonovi Rizortu.

Za student Pomorskog fakulteta Kotor je obezbijeđen poseban termin, i to u subotu 7. marta 2020. godine sa početkom u 10 časova.

Studenti  će imati priliku da saznaju više o poslovanju ove kompanije, kao i o tome koja znanja i vještine je potrebno da razvijaju za potrebe tržišta rada u marina biznisu. Kroz prezentaciju i razgovor sa predstavnicima kompanije, studenti će imati mogućnost da se informišu o mogućnostima za zaposlenje.

Prijave u formi: ime i prezime, studijski program, godina studiranja, prosjek ocjena, znanje engleskog  jezika i broj telefona slati na email: saradnja.pfk@ucg.ac.me

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, molimo da se blagovremeno prijavite, pri čemu će pravo prvenstva učešća biti prema redosljedu prijavljivanja. O detaljima organizacije ovog događaja studenti će biti blagovremeno obaviješteni.

 

Rok za prijavu je četvrtak 27. februar 2020. godine.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.