Fond Pomorske biblioteke obogaćen novim naslovima iz oblasti nautičkog turizma i pomorstva, posredstvom NAUTICA CBC projekta




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Pomorski fakultet Kotor u okviru projekta ”Jačanje, inovacije i promocija ponude nautičkog turizma i kulturnog nasljeđa kroz prekograničnu saradnju – NAUTICA CBC“ realizovao je projektnu aktivnost vezanu za nabavku literature iz interesne sfere nautičkog turizma i pomorstva. Ovaj projekat je sufinansiran sredstvima ERDF i IPA II fondova Europske unije. Literatura je korištena za pripremu materijala vezanih za edukacije u području upravljanja kvalitetom u nautičkom turizmu, u okviru dva modula: Marketing i menadžment destinacije, Sigurnost i bezbjednost luka i marina.

Takođe, posredstvom NAUTICA CBC projekta Pomorska biblioteka obogatila je svoj fond aktuelnim stručnim naslovima iz oblasti nautičkog turizma, sigurnosti i bezbjednosti u pomorstvu, sajber kriminala u pomorstvu, pomorskog menadžmenta, destinacijskog marketinga i menadžmenta i ostalih srodnih oblasti, koje su nabavljene od renomiranih izdavača.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.