Rektorat, 08.04.2021

Studentski kup u šahu organizovan uz poštovanje svih propisanih mjeraPovodom 4. aprila – Dana studenata,  u organizaciji Studentskih vijeća tehničkih fakulteta i uz pomoć Šahovskog saveza CG juče je, od 11h, u multimedijalnoj sali Sportsko-kulturnog centra UCG, organizovan "Studentski kup u šahu" za studente tehničkih fakulteta.

Iz Studentskog kupa tehničkih fakulteta u šahu kažu da je u jednoj takmičarskoj, ali prije svega drugarskoj i prijatnoj atmosferi, uz poštovanje svih propisanih mjera ugošćeno preko 40 studenata, a trijumfovao je Tomić Aleksandar sa Mašinskog fakulteta.

On je u finalu savladao kolegu Šuković Andreja sa Prirodno-matematičkog fakulteta u neizvjesnom meču, savladavši ga u drugoj partiji nakon što je prva okončana remijem. Treće mjesto osvojio je Mandić Stefan sa Elektrotehničkog fakulteta, a on je savladao kolegu Lješković Luku takođe sa Elektrotehničkog fakulteta.

Nagrade najuspješnijima su dodijelili predstavnici studentskih vijeća i Šahovskog saveza Crne Gore Miloš Roganović, Dušan Stamatović i Mitar Đukanović

 

Broj posjeta : 323