Crnogorska inženjerska zimska škola - još dva dana za prijave




Crnogorska inženjerska zimska škola - još dva dana za prijave

Prijavljivanje za Crnogorska inženjersku zimsku školu „Montenegrin Engineering Winter School 2020“, završava se 15. januara 2020. godine. 

Zainteresovani studenti koj su se prijavili moći če da učestvuju u zimskoj školi od 3. do 9. februara 2020. godine, na Elektrotehničkom fakultetu i Mtel digitalnoj fabrici. 

Škola se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, Univerziteta Crne Gore, Elektrotehničkog fakulteta i kompanije M:tel, održaće se od 3. do 9. februara 2020. godine 

Rukovodilac projekta doc. dr Milena Đukanović kaže da je zimska škola besplatna za studente sa Univerziteta Crne Gore, drugih privatnih univerziteta i mlade profesionalce koji su željni aktuelnih inženjerskih vještina i znanja.

 "Intenzivni jednonedjeljni program je osmišljen tako da interesantnim obukama i radionicama iz oblasti web programiranja, 3D štampe i vrituelne stvarnosti ukaže studentima tehničkih nauka na nove i svjetski aktuelne teme u inženjerstvu. Za najbolje polaznike pripremljene su vrijedne nagrade", kazala je Đukanović.

Partneri projekta su: Mtel, Mtel digitalna fabrika, Codingo d.o.o., NVO Biznis Centar, Privredna komora, Mašinski fakultet, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Pomorski fakultet, Arhitektonski fakultet.

Za više detalja u prilogu su program škole i prijavni formular.

 

Image

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.