Rektorat, 01.07.2020

Ljetnja škola Univerziteta u Zapadnom Temišvaru biće održana onlajnX

Drugo izdanje kasne ljetnje škole koju organizuje Univerzitet u Zapadnom Temišvaru, od 31. avgusta do 13. septembra 2020. godine, biće održana onlajn zbog suzbijanja pandemije izazvane virusom COVID-19.

Cijena Ljetnje škole smanjena je na 75 eura, a rok za slanje prijava je 31. jul.

Ljetnja škola zapadnog Univerziteta u Temišvaru obuhvata različite oblasti: Dizajnersko razmišljanje i put do inovacija; Aspekti biohemije u različitim medicinskim stanjima; Kulturna geografija i kulturni turizam; Proaktivno uključivanje u bolje zajednice; Porez i računovodstvo u digitalnoj eri i globalnoj ekonomiji; Praktični slučajevi u bihevioralnim finansijama; Upravljanje rizikom na tržištu kapitala; Preduzetništvo; Istorija univerzuma i kosmologija; Kompetencije za liderstvo i budućnost rada; Strategije javnog govora; Uvod u rumunski jezik, kulturu i civilizaciju; Sigurnost i kriptografija; Vještine prezentacije i neverbalna komunikacija; Masovni mediji i odnosi s javnošću; Veštine za timski rad kroz terensko istraživanje urbane sociologije u Temišvaru.

Više informacija o prijavljivanju dostupno je na sljedećem linku: http://ri.uvt.ro/vest-universiti-of-timisoara-late-summer-school/

 

Povezane vijesti:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1021/objava/73667-prijave-za-ljetnju-skolu-u-temisvaru

 

Broj posjeta : 146