Otvorene su prijave za program CPI Innovation Fellows




Otvorene su prijave za program CPI Innovation Fellows

Program CPI Innovation Fellows je uzbudljiva prilika za sve studente koje zanimaju politička dešavanja na Zapadnom Balkanu, da steknu znanje o fukcionisanju javnog sektora i dopune svoje univerzitetsko znanje praktičnim iskustvima.

Innovation Fellows Program biće realizovan preko online kanala komunikacija. Očekivana vremenska obaveza je do 10 sati u toku sedmice na osnovu individualno prilagođenog rasporeda, što će omogućiti svim polaznicima da svoje učešće u program prilagode svojim obavezama.

Program će trajati četiri mjeseca i njegova realizacija planirana je za period septembar - decembar 2021. godine. Kandidati koji budu primljeni biće angažovani na različitim aktivnostima vezanim za projektovanje i implementaciju, istraživanje politike i pisanje, proizvodnju sadržaja i javne komunikacije, community building, kao i druge zadatke određene zajedno sa saradnikom.

Mogućnost prijave imaju:

  • Visoko motivisani univerzitetski studenti i nedavni diplomci iz Albanije, Bosne i Hercegovine, sa Kosova, iz Crne Gore, Sjeverne Makedonije ili Srbije
  • Studenti osnovnih, master studija ili nedavni diplomci u bilo kojoj od sledećih disciplina: Političke nauke/Javna uprava, Ekonomija, Psihologija, Menadžment i Organizacione nauke, Pravo i druga srodna polja.
  • Studenti kojima je prijatno da uče i izražavaju se na engleskom jeziku

Ukoliko vas ovaj program zainteresuje svoj CV i motivaciono pismo (najviše jedna strana) možete poslati na mail adresu office@centerforpolicyinnovation.org
Prijave bi trebalo da budu podnijete do 23. juna 2021. godine. Kandidati koji budu ušli u uži izbor biće pozvani da prisustvuju onlajn intervjuu. Intervjui će se održavati od 28. do 30. juna 2021. godine.

Više informacija o programu je na linku: http://centerforpolicyinnovation.org/applications-for-the-cpi-innovation-fellows-program-are-open/ 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.