Dodjela sertifikata četvrtoj generaciji polaznika Obuke za početnike u biznisu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Dodjelom sertifikata za 20 studenata Univerziteta Crne Gore koji su uspješno završili cijeli program, četvrti po redu Obuke za početnike u biznisu, u zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore, realizovan je finalni dio programa navedene Obuke.

Sertifikate studentima uručio je prof. dr Boban Melović, glavni predavač obuke i redovni profesor iz oblasti menadžmenta i marketinga na Ekonomskom fakultetu i predstavnici Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje na Univerzitetu Crne Gore, u čijoj nadležnosti je Obuka realizovana. Istakli su da su sva znanja i vještine koja su studenti usvojili tokom Obuke od velikog značaja, te potvrdili da će Kancelarija za razvoj karijere i CŽU i u budućnosti raditi na tome da studenti stiču dodatna znanja i da se usavršavaju i u neformalnom vidu obrazovanja. Najavili su i tradicionalno otvaranje Konkursa za najbolju startap ideju studenata Univerziteta Crne Gore za septembar i pozvali sve studente UCG da svoje ideje dobro analiziraju, predstave i prijave se na Konkurs.

Program obuke uspješno su završili: Mladena Sošić, Nikola Babić, Nikolina Raičević, Kristina Gerić, Milica Novaković, Igbala Bektešević - Ekonomski fakultet; Anastasija Dragović, Adelina Baftiari, Safeta Ljuca, Anđela Ašanin, Dijana Vuković - Fakultet političkih nauka; Anabela Dragović, Miljan Bajčeta, Marija Džaković - Prirodno-matematički fakultet; Vasilije Vučković, Milan Brajović -Mašinski fakultet; Maša Jošović, Đina Stojković -Građevinski fakultet; Peko Nikolić - Elektrotehnički fakultet; Tijana Radović – Pravni fakultet.

Podsjećamo da su studenti na ovogodišnjoj Obuci imali prilike da čuju i redovnu profesoricu na Elektrotehničkom fakultetu, prof. dr Vesnu Popović-Bugarin, mr Draganu Ćirović i mr Milicu Vukčević, saradnice u nastavi na Ekonomskom fakultetu i upoznaju gostujuće predavače iz prakse, koji su sa polaznicima Obuke podijelili svoja višegodišnja iskustva u vođenju biznisa. Blažo Crvenica, ispred britanskog startapa Uhura Solutions (koji ima svoj R&D centar u Crnoj Gori), Ana Ašanin, ispred crnogorskog startapa Spectro Solutions i Vuk Turović, diplomirani ekonomista i osnivač računovodstvene agencije T-Systems MNE podijelili su iskustva o svojim biznis idejama i prenijeli znanja našim učesnicima. 

Kancelarija za razvoj karijere i CŽU iskazuje zahvalnost stručnom timu predavača koji su doprinjeli uspješnoj realizaciji i ovogodišnje Obuke za početnike u biznisu, na iskazanom profesionalizmu i spremnosti za brzu i efikasnu saradnju. Takođe, svim učesnicima se zahvaljujemo na iskazanom interesovanju i dosadašnjoj saradnji.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.