Spisak poslodavaca i CV formular za Sajam sezonskog zapošljavanja - Summer job 2022.

18.03.2022


Spisak poslodavaca i CV formular za Sajam sezonskog zapošljavanja - Summer job 2022.

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom UCG i ove godine organizuje Sajam sezonskog zapošljavanja “Summer Job 2022.” u srijedu 23. marta, u Sportsko-kulturnom centru UCG, sa početkom u 10 časova.

“Summer job 2022.” se organizuje već 14 godina sa ciljem zapošljavanja domaće radne snage u toku ljetnje turističke sezone i prilika je za sve zainteresovane da na najjednostavniji način pronađu zaposlenje.

Na Sajmu će se studentima i maturantima na jednom mjestu predstaviti preko 40 renomiranih poslodavaca iz cijele Crne Gore iz oblasti turizma i srodnih djelatnosti, koji otvaraju vrata mladima i pružaju priliku za sticanje prvog radnog iskustva. Ove godine u ponudi je preko 1000 pozicija, a svi posjetioci će biti u prilici da se upoznaju sa ponudom poslodavaca i informišu o svim detaljima.

Summer Job će trajati do 16 časova i svoj nastavak će imati i sledećeg dana, 24. marta , u Kotoru, na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, od 10 do 14 časova.

U prilogu je lista svih poslodavaca koji će se predstaviti u okviru Sajma, sa pozicijama koje nude u toku turističke sezone. 

Studenti i maturanti koji žele da apliciraju za sezonski posao mogu preuzeti CV formular u prilogu.

Dokumenti

Broj posjeta : 21

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.