Besplatan kurs kineskog jezika za studente UCG u Podgorici i Nikšiću




Besplatan kurs kineskog jezika za studente UCG u Podgorici i Nikšiću
Dragi studenti i ostali ljubitelji kineskog jezika i kulture,
 
Institut Konfucije na Univerzitetu Crne Gore vas poziva da se prijavite na besplatan kurs kineskog jezika. Kurs je prije svega namijenjen studentima Univerziteta Crne Gore, ali i ostalim punoljetnim osobama ukoliko ostane slobodnih mjesta. Nastavu će izvoditi kineski prof. Li koji boravi na Institutu Konfucije UCG.
 
Kurs je namijenjen početnicima bez prethodnog znanja kineskog jezika. Kurs će pokriti osnove izgovora kineskog jezika, gramatike, kineskih karaktera, kao i kineske kulture. Na kraju semestra, studenti će poznavati minimum 150 kineskih riječi i biti u mogućnosti da obave osnovnu komunikaciju na kineskom jeziku.
 
Ove godine otvaramo 2 nove lokacije za učenje kineskog jezika. 
 
📌Za studente  u Nikšiću, nastava će se održavati u Inovaciono-preduzetničkom centru Tehnopolis (Radoja Dakića bb. 81400 Nikšić) utorkom i četvrtkom od 17:30h do 19h. 
📌Za studente u Podgorici, kursevi će se održavati na Ekonomskom fakultetu (Jovana Tomaševića 37) i to 2 puta sedmično po 1:30h. Tačni termini za održavanje kurseva na EF-u će biti objavljeni nakon završetka prijava.
 
‼️Prijave se obavljaju online popunjavanjem ovog obrasca. (Link u nastavku https://forms.gle/7ttRtrqd7iJoL6Bs9)
‼️Prijave traju do 2.2.2023. godine.
 
📍Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mail: institut_konfucije@ucg.ac.me ili broj telefona: 067954403.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.