Biotehnički fakultet

Ambasador Republike Sjeverne Makedonije u Crnoj Gori posjetio Biotehnički fakultet UCG
Ambasador Republike Sjeverne Makedonije u Crnoj Gori, njegova ekselencija gospodin Mihajlo Trpkoski boravio je juče, u okviru radne posjete, na Biotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore. Sastanku je, pored dekanice prof. dr Božidarke Marković, prisustvovao i prof. dr Zoran Jovović, prodekan sa razvoj i saradnju sa privredom.

Dekanica Marković je uvaženog ambasadora detaljno upoznala sa svim obrazovnim i istraživačkim kapacitetima i djelatnostima Biotehničkog fakulteta, kao i o dosadašnjem obimu saradnje Biotehničkog fakulteta sa srodnim institucijama iz Sjeverne Makedonije.

Njegova ekselencija, gospodin Trpkoski, je izrazio zadovoljstvo nivoom dosadašnje saradnje naših institucija i izrazio spremnost da pruži podršku da se ta saradnja u narednom periodu intenzivira i obuhvati veći broj institucija, kako obrazovnih i naučnoistraživačkih, tako i privrednog sektora.

 

Medijske objave:

https://www.portalanalitika.me/clanak/ambasador-republike-sjeverne-makedonije-u-crnoj-gori-posjetio-biotehn

https://www.in4s.net/ambasador-republike-sjeverne-makedonije-u-crnoj-gori-posjetio-biotehnicki-fakultet-ucg/

https://volimpodgoricu.me/najcitanije/ambasador-republike-sjeverne-makedonije-u-crnoj-gori-posjetio-biotehnicki-fakultet-ucg

 

Dokumenti

Broj posjeta : 271