Treći dan svečanosti: SVEČANA AKADEMIJA
Treći dan svečanosti: SVEČANA AKADEMIJA

Trećeg dan manifestacije obilježavanja 85 godina postojanja Biotehničkog fakulteta pod nazivom Dani Biotehničkog fakulteta organizovana je SVEČANA AKADEMIJA, koja je održana u multumedijalnoj sali Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore, sa početkom u 12:00 časova.

Svečanoj akademiji su prisustvovali brojni gosti: Rektor UCG sa prorektorima, ministri u Vladi CG (ministarka Bijana Šćepanović i ministar Vladimir Joković) sa saradnicima, predstavnici diplomatskog kora (nj.e. ambasadori Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine), dekani i prodekani sa UCG i drugih univerziteta u Crnoj Gori, dekani prodekani sa devet poljoprivrednih fakulteta iz Regiona, predstavnici državne administracije i javnih ustanova sa kojima sarađujemo, predstavnici privrede i poljoprivrednih proizvođača, zaposleni i studenti BTF. Svečanu akademiju je osim prigodnih govora, dodjele priznanja, povelja i plaketa, obilježio i nastup muzičke vokalne grupe Alata. 

 

Film - Svečana akademija, link dolje:

https://www.dropbox.com/s/kli1hm2f5op30bm/85%20Godina%20Biotehnickog%20Fakulteta.mp4?dl=0Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.