Sajam sezonskog zapošljavanja u Tivtu za studente Univerziteta Crne Gore




Sajam sezonskog zapošljavanja u Tivtu za studente Univerziteta Crne Gore

Sekretarijat za privredu Opštine Tivat, u saradnji sa Studentskim parlamentom i Kancelarijom za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore, organizovaće Sajam sezonskog zapošljavanja.

Na Sajmu će biti predstavljene ponude za zaposlenje mnogobrojnih poslodavaca vrhunskog renomea među kojima su: Chedi hotel, Mamula Island, Ananti Resort, Residencies Budva, Adriatic Marinas d.o.o., Hotel Regent, Luštica Development AD, Una d.o.o. Tivat, Navar d.o.o., Voli Trade d.o.o., Montefish d.o.o., Hotel Franca, kao i mnogobrojni lokalni ugostitelji.

Sajam će biti organizovan 30. marta 2023. godine, u zgradi DTV "Partizan" u Tivtu, a vrata sajma za sve zainteresovane posjetioce biće otvorena u periodu od 10 do 15 časova.

Za sve zainteresovane studente biće obezbijeđen besplatan prevoz iz Podgorice i Nikšića, a sve što je potrebno jeste da se prijavite do ponedeljka, 27.03.2023. godine do 12h, slanjem e-maila na adresu spucg@ucg.ac.me ili pozivom na broj telefona +382 69 151 224.

Sajam sezonskog zapošljavanja u Tivtu predstavlja odličnu priliku za sticanje novog radnog i životnog iskustva, kroz zaposlenje po najpovoljnijim uslovima u turizmu i ugostiteljstvu u Crnoj Gori.

Očekujemo vas!

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.