Treći sastanak učesnika projekta Erasmus+ HarISA




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Treći radni sastanak učesnika u Erasmus + projektu HarISA ''Harmonizacija  i inovacije na doktorskim studijskim programima zaštite bilja u održivoj poljoprivredi'', održan je od 27. do 29. oktobra. 2019. godine, u Beogradu. Sastanku su prisustvovali predstavnici svih partnerskih institucija, sa 12 univerziteta. 

Diskutovalo se o izmjenama postojećih doktorskih studijskih programa (preoblikovanje ishoda učenja postojećih kurseva, predlaganje novih kurseva, spajanje kurseva, definisanje ishoda učenja, moguće zajedničke istraživačke teme) i mobilnosti studenata i nastavnika između partnerskih institucija.

Predloženi su i komentori i članovi komisija za studente doktorskih studija (čija su istraživanja u toku na matičnim fakultetima), partnerske institucije za mobilnost studenata i nastavnika, oprema koja će se nabavljati u toku realizacije projekta, kao i smjernice za naredni period, do četvrtog sastanka koji je planiran za april 2020.g. u Mostaru.

Na ovom sastanku Univerzitet Crne Gore predstavljali su prof. dr Nedeljko Latinović (koordinator) i članovi radnog tima prof. dr Sanja Radonjić, prof. dr Željko Jaćimović, dr Igor Pajović, prof. dr Snježana Hrnčić, prof. dr Zorica Leka i studenti doktorskih studija Ana Velimirović i Balša Bajagić.    

   

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.