Novogodišnja poruka Dekana




Novogodišnja poruka Dekana

Poštovane kolege, poštovani studenti,

Odbrojavamo posljednje trenutke 2021. godine, želeći da sačuvamo sve lijepo što nam se dogodilo i što prije predamo zaboravu ono što je remetilo našu viziju sreće i zadovoljstva. Uslovi u kojima smo živjeli su ponovo, kao i u 2020. godini, bili definisani korona virusom, čije su razne mutacije bile naša konstantna prijetnja i opomena koliko je čovjek i pored prividne moći nemoćan, koliko je ranjiv i koliko je neizvjestan njegov put ka ostvarenju ciljeva. Zato, ako smo sačuvali zdravlje onda pobjednički napuštamo ovu godinu.

Na Fakultetu je bilo radno i uspješno. U godini jubileja ostvarili smo važne iskorake i pridodali nekoliko kockica mozaiku svijetle perspektive Elektrotehničkog fakulteta. Izmijenjena je sistematizacija radnih mjesta, urađena je akreditacija studijskih programa, sproveden je proces samoevaluacije, renovirani su prostorni kapaciteti Fakulteta. Studenti su nam i ove godine bili za ponos i hvala im za svu kreativnost i pozitivnu energiju koju su poklonili svom fakultetu.

Imamo nadu i očekivanja da će dolazeća 2022. godina biti prosperitetna za Elektrotehnički fakultet i sve nas koji živimo sa njim. Neka nestane korona i sve ono što nas sputave, neka ostanu samo lijepe želje i zacrtani putevi kako da ih ostvarimo. Da smo zdravi i složni, da se uvažavamo, da budemo jedni drugima podrška i oslonac. Srećna nam nova 2022. godina!

Dekan

Prof. dr Saša Mujović



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.