MONUSEN predstavlja istraživanje podvodnih senzora na IEEE Oceans 2023




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Sa zadovoljstvom najavljujemo aktivno učešće profesora Igora Radusinovića i Slavice Tomović, članova MONUSEN tima,  na IEEE Oceans 2023 konferenciji. Ova istaknuta konferencija se održava u Limeriku, Irskoj, i traje od 5. do 8. juna 2023. godine. Profesorica Slavica Tomović je 6. juna 2023. godine održala prezentaciju rada pod nazivom „Povećanje potencijala podvodnih senzorskih mreža u Crnoj Gori – pregled Horizon Europe projekta“. Ona je predstavila glavne aktivnosti u okviru projekta MONUSEN, naglašavajući rezultate istraživanja, buduće planove, i strateške mjere za povećanje naučnog angažmana i vidljivosti. 

U toku trajanja konferencije, projekat MONUSEN će se predstaviti na Oceans Exhibition track. Učešće na Oceans 2023 konferenciji u Limeriku nudi jedinstvenu priliku za saradnju sa istaknutim zainteresovanim stranama i donosiocima odluka u pomorskoj industriji, uključujući vodeće naučnike, tehnologe, inženjere i predstavnike vlada. Sa preko 700 učesnika iz raznih područja, ovaj događaj pruža idealnu platformu za povezivanje sa raznovrsnom međunarodnom publikom i predstavljanje projekta MONUSEN.

Veoma nam je značajna potencijalna saradnja i mogućnost umrežavanja koje IEEE Oceans 2023 konferencija u Limeriku omogućava za projekat MONUSEN. Učešće na ovom renomiranom događaju ima za cilj podizanje svijesti o našem projektu i pružanje doprinosa unapređenju podvodnih senzorskih mreža.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.