Takmičenje TRANSIT - privredni subjekti




Industrijska preduzeća i trgovačka udruženja koja su u proteklih 12 mjeseci radila na primjeni obnovljivih izvora energije pozivaju se da učestvuju u takmičenju koje organizuje projekat TRANSIT. Za više informacija o projektu molimo vas da posjetite veb stranicu projekta - https://transitproject.eu/
Cilj ovog projekta je držanje obuka i programa prekvalifikacije sadašnjih i budućih generacija, a finansira se kroz program Horizon Europe. Takođe, projekat TRANSIT organizuje takmičenje za industrijska preduzeća i trgovačka udruženja. Učesnici takmičenja se pozivaju da popune kratak obrazac, koji je dat u prilogu, pri tome naglašavajući svoje rezultate u implementaciji obnovljivih izvora energije, kao i postignuća u tranziciji ka obnovljivoj energiji.

Izbor pobjednika biće zasnovan na sljedećim kriterijumima:

1) Najvažniji kriterijum je obim rada (u posljednjih 12 mjeseci) u oblastima kao što su: primjena obnovljivih izvora energije, prekvalifikacija zaposlenih u cilju usvajanja održivog načina živote/karijere, podrška lokalnoj zajednici u usvajanju održivih praksi.
2) Drugi kriterijum je uticaj rezultata rada učesnika takmičenja na implementaciji obnovljivih izvora energije i dostignuća vezana za tranziciju ka obnovljivoj energiji kod krajnjih korisnika, takođe u proteklih 12 mjeseci.
3) Posljednji kriterijum je rodna ravnopravnost učesnika takmičenja.

Najuspješnije industrijsko preduzeće/trgovačko udruženje biće nagrađeno na nacionalnom nivou i dobiće trofej sa logom TRANSIT projekta, a takođe će biti uzeto u razmatranje za dodjelu TRANSIT nagrade na međunarodnom nivou.

Takmičenje je otvoreno od 28. maja do 29. juna 2024. godine.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.