Crnogorska inženjerska zimska škola - prijave do 15. januara 2020. godine




Crnogorska inženjerska zimska škola - prijave do 15. januara 2020. godine

 

Crnogorska inženjerska zimska škola „Montenegrin Engineering Winter School 2020“, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, Univerziteta Crne Gore, Eelektrotehničkog fakulteta i kompanije M:tel, održaće se od 3. do 9. februara 2020. godine, na Elektrotehničkom fakultetu i Mtel digitalnoj fabrici. 

Za sve zainteresovane studente prijave su otvorene do 15. januara 2020. godine. 

Rukovodilac projekta doc. dr Milena Đukanović kaže da je zimska škola besplatna za studente sa Univerziteta Crne Gore, drugih privatnih univerziteta i mlade profesionalce koji su željni aktuelnih inženjerskih vještina i znanja.

 "Intenzivni jednonedjeljni program je osmišljen tako da interesantnim obukama i radionicama iz oblasti web programiranja, 3D štampe i vrituelne stvarnosti ukaže studentima tehničkih nauka na nove i svjetski aktuelne teme u inženjerstvu. Za najbolje polaznike pripremljene su vrijedne nagrade. ", kazala je Đukanović.

Školu će svečano otvoriti rektor Univerziteta Crne Gore prof. dr Danilo Nikolić i ministarka nauke dr Sanja Damjanović, a izložbu radova 3D štampe studenata Elektrotehničkog fakulteta otvoriće Nj.E. LIU Jin, Ambasador NR Kine u Crnoj Gori 03. Februara 2020. godine u Plavoj sali.

Partneri projekta su: Mtel, Mtel digitalna fabrika, Codingo d.o.o., NVO Biznis Centar, Privredna komora, Mašinski fakultet, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Pomorski fakultet, Arhitektonski fakultet.

Za više detalja u prilogu su program škole i prijavni formular.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.