Mašinski fakultet, 09.09.2020

Sjutra se završava prijavljivanje za Crnogorsku inženjersku ljetnju školuX

Prijavljivanje za Crnogorsku inženjersku ljetnju školu „Montenegrin Engineering Summer School 2020“  završava se sjutra 10. septembra 2020. godine.

O ljetnjoj školi koja se održava pod pokroviteljstvom Univerziteta Crne Gore, Instituta Konfucije na Univerzitetu Crne Gore i Ministarstva nauke, saznajte više u prilogu TV Prva, u razogovu sa rukovodiocem projekta doc. dr Milenom Đukanović.

 

                               

Izabrani kandidati će biti obaviješteni najkasnije do 11. septembra. Studenti koji budu odabrani moći će da učestvuju u ljetnjoj školi od 14. do 20. septembra 2020. godine.

Glavni partneri škole su kompanija Mtel (Mtel digitalna fabrika), Naučno – tehnološki park Crne Gore, Elektrotehnički fakultet, Mašinski fakultet i 3D soba.

Ljetnja škola je besplatna za studente sa Univerziteta Crne Gore, drugih privatnih univerziteta i mlade profesionalce koji su željni aktuelnih inženjerskih vještina i znanja.

Intenzivni jednonedjeljni program je osmišljen tako da studente i mlade profesionalce upozna sa aktuelnim inženjerskim vještinama – robotikom, 3D štampom i 3D olovkama, virtuelnom stvarnosti i kreativnom industrijom. Za najbolje polaznike pripremljene su vrijedne nagrade .

 

Dokumenti

Broj posjeta : 134