Podkast „Ključne riječi“: gost dr Bojana Miletić

01.08.2022


Podkast „Ključne riječi“: gost dr Bojana Miletić

Gost četvrtog podkasta „Ključne riječi“ je doc. dr Bojana Miletić, saradnica u nastavi na studijskom programu za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, psiholog i psihoterapeut.

Za podkast Centralne univerzitetske biblioteke (CUB) dr Miletić je govorila o procesima emocionalnog sazrijevanja djece i adolescenata, kompleksnosti njihovog odnosa sa roditeljima, o empatiji, mehanizmima odbrane, narcizmu, traumi, emocionalnoj inteligenciji... Urednik i voditelj podkasta je bibliotekar mr Vuksan Vuksanović.

Razgovor sa dr Bojanom Miletić možete pogledati na YouTube kanalu CUB ili u video prilogu u nastavku:

Centralna univerzitetska biblioteka pokrenula je „Ključne riječi“ u cilju promocije bibliotekarstva, nauke, obrazovanja i kulture dijaloga, odnosno diseminacije znanja i razvoja humanog društva. Zahvaljujući razgovorima sa profesorima, docentima, saradnicima i svršenim i aktivnim studentima Univerziteta Crne Gore (UCG), kao i bibliotekarima i naučnicima i umjetnicima izvan naše akademske zajednice, „Ključne riječi“ trebalo bi da podstaknu širu javnost, a posebno mlade, da bolje razumiju ulogu nauke i stvaralaštva, te uticaj koji biblioteke i akademska zajednica mogu imati na razvoj svih segmenata crnogorskog društva.

Režiju podkasta potpisuje mr Sead Šabotić, produkciju dr Edin Jašarović, kameru i montažu Blažo Tatar, dizajn i grafiku Ivan Živković. Muzika: Lesfm from Pixabay.

Broj posjeta : 47

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.