Univerzitet Crne Gore dio Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja




Univerzitet Crne Gore dio Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja

Univerzitet Crne Gore dio je trećeg Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja pod nazivom “Na koji ćeš faks?” (https://nakojicesfaks.com/),  koji  organizuje kompanija Friendly HR. Na sajmu učestvuje preko 250 visokoškolskih ustanova iz zemalja regiona.

Inovativna online platforma dostupna je svima i omogućava jednostavno i brzo informisanje o mogućnostima školovanja. Posjetioci sajma imaće priliku da dobiju sve potrebne informacije o studijskim programima dostupnim na Univerzitetu Crne Gore, kao i informacije o upisu osnovnih, master ili doktorskih studija, te o uslovima, neophodnoj dokumentaciji za upis i primjenim ispitima.

Takođe, maturanti i studenti će imati priliku da postavljaju pitanja, razmenjuju iskustva i direktno komuniciraju sa predstavnicima visokoškolskih ustanova. Projekat je osmišljan kako bi se omogući pravovremeno i adekvatno informisanje mladih i njihovih roditelja, bez obzira na mjesto boravka.

Virtuelni sajam obrazovanja je otvoren do 1. oktobra, a pristup digitalnoj platformi je moguć bez registracije i potpuno je besplatan.

Pozivamo vas da posjetite salu Univerziteta Crne Gore putem linka: Na koji ćeš faks? Sajam obrazovanja. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.