Sajam zapošljavanja studenata i srednjoškolaca "Dan plave karijere"

07.04.2022


Sajam zapošljavanja studenata i srednjoškolaca "Dan plave karijere"

Studentska organizacija Pomorskog fakulteta Kotor u saradnji sa Karijernim centrom Univerziteta Crne Gore i Pomorskim fakultetom Kotor već drugu godinu zaredom organizuje Sajam zapošljavanja studenata i srednjoškolaca u oblasti pomorstva pod nazivom "Dan plave karijere". Ove godine će se Sajam organizovati na platou ispred Pomorskog fakulteta Kotor u srijedu, 13. aprila 2022. godine sa početkom u 9h.

Kao i prethodne godine, očekujemo veliki broj zainteresovanih privrednika koji zapošljavaju studente i srednjoškolce u svim sferama djelatnosti koje se vezuju za oblast plave ekonomije. Iskoristite i Vi priliku da ojačate kadrovske potencijale kompanije kroz angažovanje mladih, motivisanih i kvalifikovanih ljudskih resursa. 

Zaštitni znak našeg ovogodišnjeg sajma je Marko Nikić, naš kolega, nekadašnji student i dugogodišnji pomorac, koji je pokazao da je upornost najjača vrlina i da je zdravlje ono što najviše vrijedi. Učesnici će imati priliku da podrže Marka u poslednjim minutima važne životne utakmice i doniraju sredstva za njegovo dalje liječenje.

 Budi i ti vjetar u leđa našim mladim kadrovima u pomorstvu.

 

Broj posjeta : 21

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.