Kompletan materijal koji se odnosi na “Programiranje u Assembleru”




Dragi studenti,

U prilogu je kompletan materijal koji odgovara nastavnoj cjelini “Programiranje u Assembleru”. Ova nastavna cjelina obuhvata, kako smo na početku semestra istakli u ECTS katalogu povezanim sa našim predmetom, 4 sedmice izvodjenja nastave i vježbi. Ovaj material obuhvata sve 4 sedmice. Dakle, ne samo materijal iz posljednje dvije sedmice on-line izvodjenja nastave (19. 03. 2020. i 26. 03. 2020.), već i materiju obradjenu tokom izvodjenja nastave i vježbi 05. 03. 2020. i 12. 03. 2020.

Materijal je potpun, pripremljen za učenje i za pripremu II dijela kolokvijuma. Riješeni zadaci u vježbama odgovaraju ispitnim zadacima koji su dolazili ili mogu doći na II dijelu kolokvijuma.

O održavanju I i II dijela kolokvijuma naknadno ćete biti obaviješteni.

Sljedeće sedmice započinjemo on-line nastavu iz nastavnih cjelina koje pokrivaju ostatak gradiva. Nastava iz ovih cjelina će biti izvodjena u narednih 5 ili 6 sedmica, a materija će biti ispitivana na završnom ispitu.

Naravno, ostajemo otvoreni za vaša pitanja. Ponavljamo, pitanja možete postavljati mailom na adrese very@ucg.ac.me i nevenar@ucg.ac.me. Odgovarat ćemo vam istim putem.

VAŽNA NAPOMENA: Materijal je ažuriran 27.03.2020. u 23:15 sati i 29.03.2020 u 11:15. Studentkinja Ana Ašanin je primijetila previd u materijalu, ukazala mi mailom na previd i ja sam materijal popravio i zamijenio popravljenim. Ana je za ovo zasluzila 2 nagradna poena. Student Tarik Avdovic je ukazao na stamparsku gresku na pomalo delikatnom mjestu u materijalu, koja je takodje popravljena. U ovom slucaju se radilo o zaista stamparskoj gresci, a da je rijec o stamparskoj gresci moglo se utvrditi iz ostalog teksta. Svima vama se izvinjavamo. Isti previdi su se nalazili i u materijalu koji je istaknut 19. 03. 2020. i on je takodje ažuriran.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.