Materijal za izvodjenje nastave i vježbi predvidjenih za 02. 04. 2020.




Dragi studenti,

Ovim on-line predavanjem započinjemu izučavanje posljednje nastavne cjeline predvidjene planom i programom rada. Ova nastavna cjelina predstavlja suštinu predmeta Organizacija i Arhitektura Računara I i sve ono što je do sada radjeno predstavlja uvod u ovu cjelinu. Stoga vam posebno skrećemo pažnju na nju.

Ova i sljedećih nekoliko sedmica ne predvidja izvodjenje vježbi, tako da materijal koji imate pred sobom u potpunosti pokriva materiju predvidjenu za izvodjenje nastave u ovoj sedmici. Materijal odgovara onome što biste mogli čuti da se nastava izvodi na tabli. U tom cilju, iskomentarisano je sve što je vrijedno komentara. Materijal možete uporediti sa materijalom koji vam je na sajtu ostavljen na početku semestra i lako ćete se uvjeriti koji je trud uložen da bi vam materijal bio što bolje pripremljen, kako se ni u kom smislu ne biste osjetili uskraćenim što vam se nastavu ne drži na tabli.

Ostajemo otvoreni za vaša pitanja. Pitanja možete postavljati, kao i do sada, mailom na adrese very@ucg.ac.me i nevenar@ucg.ac.me. Odgovarat ćemo vam istim putem.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.