Onlajn radionice Univerziteta u Ljubljani: Kako da poboljšate vaše radove i šanse za objavu




Onlajn radionice Univerziteta u Ljubljani: Kako da poboljšate vaše radove i šanse za objavu

 

 

 

 

 

 

 

Univerzitet u Ljubljani, kroz EUTOPIA Student Career Ambassadords', organizuje onlajn RADIONICE KAKO DA POBOLJŠATE VAŠE RADOVE I ŠANSE DA BUDU OBJAVLJENI, u okviru sledećih tema: 

  • novembar u 12 p.m. (CET): WHY WAS MY PAPER REJECTED/ ZAŠTO JE MOJ RAD ODBIJEN?
  • novembar u 12 p.m. (CET): COMMUNICATING YOUR SCIENCE/ PREZENTOVANJE-KOMUNICIRANJE VAŠEG ISTRAŽIVANJA.
  • novembar u 3 p.m. (CET): PUBLISHING ETHICS/ IZDAVAČKA ETIKA.

Više informacija o pojedinačnim radionicama se nalazi u priloženim informativnim listovima.

Radionice se organizuju u okviru EUTOPIA (European Universities Transforming to an Open inclusive Academi for 2050) je savez devet evropskih univerziteta istomišljenika: Univerziteta u Ljubljani (Slovenija), Vrije Universitat Brisel (Belgija), CI Cergi Paris Universite (Francuska)), Univerzitet u Geteborgu (Švedska), Univerzitet Pompeu Fabra (Španija), Univerzitet Varvik (Ujedinjeno Kraljevstvo), Univerzitet Ca'Foscari Venezia (Italija), Tehnički univerzitet Drezden (Nemačka) u Universidade NOVA de Lisboa (Portugal ). Koordinator projekta je Univerzitet u Ljubljani.

Ako ste student EUTOPIA alijanse i niste student Univerziteta u Ljubljani, prvo se morate na POPR registrovati kao »Student UL brez statusa / Ostali studenti«. Nakon što popunite formular za registraciju, sačekajte potvrdu registracije (trebalo bi da stigne na vašu email adrease u roku od 24 sata) i zatim se prijavite na događaj preko datog linka.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.