Peto izdanje DesignEuropa nagrada
Peto izdanje <span class="CyrLatIgnore">DesignEuropa</span> nagrada

Kancelarija Evropske unije za intelektualnu svojinu (EUIPO) pokrenula je peto izdanje DesignEuropa nagrada. 

Cilj DesignEuropa nagrada je da se proslavi i prepozna izvrsnost u dizajnu i upravljanju dizajnom među vlasnicima RCD -a, bilo pojedinačnim vlasnicima, preduzetnicima, malim preduzećima ili velikim kompanijama. Rok za podnošenje je otvoren, a prijave se mogu podnijeti do 15. marta 2024. godine.

Po prvi put je uključena nova kategorija, Next Generation Design , kako bi promovisali mlade talentovane dizajnere do 29 godina, tako što mogu biti nominovati ovdje.

Pozivaju se studenti zainteresovani za ovu inicijativu i specifičnu novu kategoriju da se prijave popunjavanjem online formulara koji je dostupan na https://euipo.blumm.it/event/ar/1128/euipo-designeuropa-awards-2024-young-designer-award. Popunjavanje i podnošenje prijave je brzo, jednostavno i besplatno.

Pobjednici će biti objavljeni u septembru na veb stranici DesignEuropa. Ceremonija dodjele nagrada biće održana u Rigi, Letonija, u septembru 2024. godine, gde će biti proglašeni pobjednici.

Više informacija, uključujući pravila konkursa, dostupno je na www.designeuropaawards.eu. 

Sva dodatna pojašnjenja možete dobiti slanjem upita na imejl adresu: DesignEuropa@euipo.europa.eu. Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.