Promocije projekta AL4LIFE i AIESEC-a održane u Kotoru




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Projektni tim "AL4LIFE" i tim studentske organizacije AIESEC održali su promociju svojih aktivnosti studentima Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, u petak 29. marta 2024. godine. 

Projekat "AL4LIFE" ima za cilj uspostavljanje alumni strukture Univerziteta Crne Gore kako bi se olakšala tranzicija studenata s fakulteta na tržište rada. Osim toga, projekt ima za cilj i razvoj poslovnih vještina studenata kroz različite aktivnosti. Ova inicijativa predstavlja važan korak ka podršci mladima u postizanju uspjeha u profesionalnom svijetu.

S druge strane, studentska organizacija AIESEC poznata je po svom međunarodnom angažmanu u pružanju prilika mladima za sticanje iskustva kroz prakse u inostranstvu. Njihov fokus na razvoju liderstva i podsticanju mladih da prepoznaju svoje potencijale i postanu lideri budućnosti čini ih idealnim partnerom za saradnju s projektom "AL4LIFE".

Na promociji održanoj na Fakultetu za turizam i hoteliejrstvo, zainteresovani studenti imali su priliku da priđu štandovima i informišu se o mogućnostima za stručne prakse kako u zemlji tako i u inostranstvu. Ovakvi događaji su izuzetno važni za podizanje svijesti među studentima i pružanje konkretnih informacija o prilikama za razvoj njihovih karijera.

Saradnja između "AL4LIFE" projekta i AIESEC-a predstavlja korak naprijed u podršci mladim ljudima u Crnoj Gori u njihovom putovanju prema postizanju svojih ciljeva i ostvarenju potencijala.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.