bavjestenje-za-studente-o-nacinu-prijave-na-moodle




https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1029/objava/66269-obavjestenje-za-studente-o-nacinu-prijave-na-moodle-platformu-za-ucenje-na-daljinu

Zbog velikog broja upita od strane studenata vezanih za studentske Moodle naloge, ovim putem ponovo obavještavamo da se prijava studenata na Moodle onlajn platformu vrši pomoću kredencijala:

  • Username: korisničko ime (npr. marko.markovic ako je studentski mejl nalog markovic@edu.ucg.ac.me)
  • Password: identifikacioni kod studenta. (pr. X562D)

Kako je veliki broj studenata zaboravio, ili nije na vrijeme preuzeo svoje kredencijale iz studentskih službi, u toku je izrada SMS servisa putem kojeg će im kredencijali biti bezbjedno isporučeni.

 Centar informacionog sistema Univerziteta Crne Gore je razvio elektronski servis Aktiviraj nalog da bi studentima olakšao preuzimanje kredencijala – korisničkog imena i lozinke, za pristup  mejlu i onlajn predavanjima putem Moodle platforme.

Sve što je potrebno je da student popuni formu na stranici https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me/,  a korisnički podaci će studentu biti poslati SMS-om na uneseni broj telefona.

Servis je razvijen usljed novonastalih okolnosti izazvanih globalnom pandemijom i nemogućnosti studenata da svoje kredencijale preuzmu u studentskoj službi svog fakulteta.

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1029/objava/66841-pokrenut-servis-aktiviraj-nalog-za-laksi-pristup-mejlu-i-onlajn-predavanjima-na-univerzitetu-crne-gore

posebne sifre za predmet fiziologija biljaka nema pa prilikom prvog pristupa to polje samo preskocite



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.