Rad profesora i saradnika sa Elektrotehničkog fakulteta izbor glavnog urednika časopisa "Digital Signal Processing", Elsevier




Rad profesora i saradnika sa Elektrotehničkog fakulteta izbor glavnog urednika časopisa "Digital Signal Processing", Elsevier

Rad Vertex-frequency graph signal processing: A comprehensive review, Ljubiša Stanković (ETF), Danilo Mandic, Miloš Daković (ETF), Bruno Scalzo, Miloš Brajović (ETF), Ervin Sejdić, Anthony G. Constantinides, Volume 107, December 2020, 102802, odabir je glavnog urednika časopisa Digital Signal Processing.

Elsevier-ov Digital Signal Processing je jedan od najstarijih i najpopularnijih časopisa na polju obrade signala. Pored neosporne tradicije, ovaj časopis odlikuje i težnja da se u njemu objavljuju radovi koji imaju veliki inovatini doprinos i bave se najsavremenijim dostignućima u oblasti Obrade signala.

U svaka tri mjeseca glavni urednik, Ercan Kuruoglu, predlaže dva rada, za koja smatra da imaju najveći doprinos i da će biti od interesa za veliki broj čitalaca. Radovi koji su izbor Glavnog urednika su besplatno dostupni online narednih šest mjeseci.

Rad se može preuzeti sa

https://www.journals.elsevier.com/digital-signal-processing/editors-choice

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.