Renoviranje Svečane sale na Elektrotehničkom fakultetu u toku




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

FOTO GALERIJA

 

Kolektivni godišnji odmor, velike vrućine i opasnost od Korona virusa ne sprecavaju agilno rukovodstvo Elektrotehničkog fakulteta i kompanije Ramel i Bemax u aktivnostima na renoviranju prostora u Zgradi tehničkih fakulteta.

Društvena odgovornost kompanija Ramel i Bemax, kao i njihova težnja da nastavnici i studenti tehničkih fakulteta Univerziteta Crne Gore što prije dobiju reprezentativnu Svečanu salu, dobija punu potvrdu u ovim vrelim julskim danima. Renoviranje prostora, koje podrazumijeva kompletnu izradu svih vrsta instalacija, gipsarsko molerske radove i savremeno opremanje namještajem i multimedijalnim sadržajima, se sprovodi izuzetnom dinamikom i potpuno je realno očekivati da definisani rok okončanja radova, sredina septembra, bude uveliko nadmašen.

"Svjesni smo značaja Svečane sale za sve tehničke fakultete. Sjednice Vijeca, važni sastanci, odbrane magistarskih teza i doktorskih disertacija se vezuju za ovu salu i sve ćemo uraditi da urađeno bude najvećeg stepena kvaliteta, te da sala bude u funkciji od prvog dana nove studijske godine", istakao je Srđan Ćetković, dipl. el. ing, koji rukovodi radovima u ime dvije kompanije.

Valja napomenuti da je Ćetkovic bivši student Elektrotehničkog fakulteta i da sa posebnim emocijama doživljava svoj povratak na Fakultet. "Obrazovanje koje sam stekao na Elektrotehničkom fakultetu mi je predstavljalo sjajnu odskočnu dasku pri zapošljavanju i danas me čini ponosnim da mogu doprinijeti daljem jačanju Elektrotehničkog fakulteta, ali drugih tehničkih fakulteta. Naravno, ne smijemo zaboraviti pozitivan stav čelnika Ramela i Bemaxa, Marinka Radulovića i Veselina Kovačevića za ovu vrstu aktivnosti i podršku visokom obrazovanju u Crnoj Gori," zaključio je Cetkovic.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.