Predstavili se mnogobrojni menadžeri domaćih i stranih pomorskih kompanija i agencija




Predstavili se mnogobrojni menadžeri domaćih i stranih pomorskih kompanija i agencija

Na prvom on-line sajmu zapošljavanja „Dan plave karijere“ održanom u srijedu, 21.04.2021. godine u organizaciji Studentske organizacije Pomorskog fakulteta Kotor odazvali su se mnogobrojni učesnici, predstavnici domaćih i inostranih pomorskih kompanija i agencija, kao i studenti.

Teme sajma bile su raznolike, od predstavljanja biznisa, strategija zapošljavanja i upravljanja ljudskim resursima, radnog tima, pa do problematike sa kojom se suočavaju diplomirani studenti u pomorstvu koji traže zaposlenje u svojoj oblasti.

Sve to je potaklo studente da u budućem periodu još aktivnije i češće pruže priliku privrednicima da se okupe, predstave svoje poslovne ponude, i iskažu svoja mišljenja o kvalitetu diplomiranih studenata Pomorskog fakulteta sa kojima su već sarađivali, što će im svakako dati priliku da rade na svom kontinuiranom unaprijeđenju i usavršavanju, uz podršku Pomorskog fakulteta Kotor i Karijernog centra UCG.


Povezane vijesti:
https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1271/objava/113019-uspjesno-odrzan-prvi-onlajn-sajam-zaposljavanja-na-pomorskom-fakultetu-kotor 
https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1271/objava/112236-sajam-zaposljavanja-onlajn-dan-plave-karijere 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.