Informacija i termini polaganja u septembarskom ispitnom roku




Shodno Pravilima studiranja na osnovnim studijama, kao i Pravilima o dopuni pravila studiranja na osnovnim studijama, u septembarskom ispitnom roku studenti imaju pravo da polažu kolokvijume i/ili završne ispite. Prema istaknutim terminima, provjere znanja iz predmeta Elektrane će biti organizovane na sledeći način:

  • Ponedeljak, 31.08., 12h, sala 018 – u ovom terminu studenti mogu da polažu ili kolokvijum ili završni ispit. Radi lakše organizacije potrebno je da se studenti prijave mail-om na adresu elektrane.etf@gmail.com najkasnije do 25.08.2020 godine do 10h. U naslovu (subject-u) mail-a navesti broj indeksa, prezime i ime, kolokvijum ili završni ispit (npr. 1/2018, Marković Marko, završni ispit).
  • Ponedeljak, 14.09., 12h, sala 018 – u ovom terminu studenti mogu da polažu samo završni ispit. Pravo polaganja imaju i studenti koji u prvom terminu ne polože završni ispit ili nisu zadovoljni osvojenim bodovima. Eventualne dodatne napomene u vezi sa prijavom polaganja u ovom terminu će biti naknadno istaknute.    



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.