VAŽNO OBAVJEŠTENJE




Poštovane kolege,

nastava iz predmeta Principi programiranja je u zgradi fakulteta po predviđenom (skraćenom) rasporedu. Pored naznačenih termina u formi konsultacija biće dodatno organizovano online prezentiranje dijela gradiva ili vježbi koji zbog kratkog raspoloživog vremena ne budu obrađeni na valjan način kako bi se koliko je god to moguće održao kvalitet nastave.

Studenti su dužni da na nastavi drže propisanu distancu (makar od jednom ili više mjesta između) i da nose maske i vrše redovnu dezinfekciju ruku.

Ako bude omogućen streaming iz sale pokušajte se zakačiti na zoom miting čiji su podaci dati na kraju ovog obavještenja. Ako tokom semestra bude došlo do vanrednih okolnosti zoom nalog bi trebalo da služi za predavanja.

Ako ne bude bilo moguće pokušaćemo da snimljena predavanja okačimo na web stranicu predmeta.

Kolokvijum planiramo prve nedjelje novembra sa gradivom zaključno sa nizovima. Ovo je nešto ranije nego je to bilo uobičajeno kako bi pokušali da preduprijedimo eventualna ograničenja u pogledu održavanja nastave. Ako dođe do obustave nastave ili drugih problema onda bi kolokvijum bi obuhvatio gradiv zaključno sa stringovima (kao prethodne godine). Popravni kolokvijum je planiran za poslednji utorak u decembru.

Odštampajte prezentacije u formatu 2 slajda po stranici kako bi pisali po njima te kako se ne bi nepotrebno vrijeme gubilo na prepisivanje!

PREDMETNI NASTAVNIK

 

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/84610869068?pwd=Rnh4YzBVLzhqWTJxYVlGb1ZzRVNMUT09

Meeting ID: 846 1086 9068

Passcode: sL8Baz



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.