Delegacija Univerziteta Crne Gore u posjeti Opštini Nikšić




Delegacija Univerziteta Crne Gore u posjeti Opštini Nikšić

Danas je Opštinu Nikšić posjetila delegacija Univerziteta Crne Gore u čijem sastavu su bili vršilac funkcije rektora prof. dr Vladimir Božović, predsjednica Upravnog odbora UCG prof. dr Rajka Glušica i prorektor za nastavu na UCG prof. dr Veselin Mićanović.

Cilj posjete je bio sagledavanje mogućnosti izgradnje zgrade za potrebe Filološkog fakulteta UCG u Nikšiću za koju je već urađena projektna dokumentacija. Takođe, razmatrana je i inicijativa za uređenje dvorišta Filozofskog fakulteta.

S tim u vezi, dogovoreno je da se održi sastanak predstavnika Opštine Nikšić i Filozofskog fakulteta kako bi se u što skorijem vremenu krenulo u realizaciju projekta uređenja dvorišta.

Opština Nikšić je, prema riječima predsjednika Marka Kovačevića, spremna da podrži navedene aktivnosti kako bi studenti i zaposleni u ovim univerzitetskim jedinicama imali kvalitetnije uslove za rad. 

 

Izvor: Opština Nikšić

 

Medijske objave:

https://volimpodgoricu.me/novosti/delegacija-univerziteta-crne-gore-u-posjeti-opstini-niksic

https://www.standard.co.me/gradovi/delegacija-univerziteta-crne-gore-u-posjeti-opstini-niksic-razgovarali-o

https://borba.me/opstina-niksic-spremna-da-podrzi-akcije-univerziteta-crne-gore/

https://www.antenam.net/drustvo/206007-delegacija-univerziteta-crne-gore-u-posjeti-opstini-niksic

https://fosmedia.me/infos/drustvo/delegacija-univerziteta-crne-gore-u-posjeti-opstini-niksic

https://www.portalanalitika.me/clanak/delegacija-ucg-u-niksicu-govorili-o-gradnji-objekta-za-potrebe-filoloskog-fakulteta

https://www.in4s.net/delegacija-univerziteta-crne-gore-u-posjeti-opstini-niksic-studenti-i-zaposleni-na-filozofskom-fakultetu-da-imaju-kvalitetnije-uslove-za-rad/

 

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.