Novo izdanje Informatora Univerziteta Crne Gore za studijsku 2020/2021. godinu




Novo izdanje Informatora Univerziteta Crne Gore za studijsku 2020/2021. godinu izašlo je iz štampe, a elektronsko izdanje dostupno je na sajtu Univerziteta www.ucg.ac.me.

Na Danu otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore, 2. marta, u Univerziteskom sportsko-kulturnom centru, biće dostupni besplatni primjerci Informatora.

Svrha Informatora je da informiše studente i olakša im da se odluče za određeni studijski program na nekom od fakulteta UCG.

U Informatoru su date osnovne informacije o svim fakultetima, kao i ishodima učenja studijskih programa, odnosno znanje, vještine ili kompetencije koje će budući studenti steći, razumjeti ili moći da primijene nakon završetka studija.

Takođe, date su i informacije koji studentski centri ili servisi podrške mogu da odgovore na njihova pitanja o programima mobilnosti, planiranju karijere,  ili im pruže podršku u nastavnom-obrazovnom ili naučnoistraživačkom procesu.  

Sve dodatne informacije o aktuelnostima na univerzitetskim jedinicama zainteresovani mogu pronaći i na sajtu www.ucg.ac.me gdje su, pod sekcijom sajta Članice Univerziteta, dati linkovi za fakultete. 

Medijske objave:

https://www.portalanalitika.me/clanak/novo-izdanje-informatora-univerziteta-crne-gore-za-studijsku-2020-2021-godinu?fbclid=IwAR2GIU7eXo97SEvkGdp3uSmTL3Sun0cVyDhBWCzNLOO14NcoZEfrweDJ-2Q#.XlovfsWqVEQ.facebook

http://fosmedia.me/drustvo/novo-izdanje-informatora-univerziteta-crne-gore-za-studijsku-202021

 

Image

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.