Dodijeljeni sertifikati polaznicima druge generacije programa „Student Bussines Hub“




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U Rektoratu Univerziteta Crne Gore dodijeljeni su sertifikati polaznicima druge generacije programa “Student Bussines Hub” realizovanog od strane Karijernog centra Univerziteta Crne Gore u saradnji sa kompanijom Balance to Business.

Kroz program, čiji je predavač bila osnivačica kompanije Balance to bussines, Jelena Vuletić, uspješno je prošlo 14 studenata kojima su uručeni sertifikati: Sara Veljković (Ekonomski fakultet), Jovana Lalić (Fakultet političkih nauka), Jovana Jovančević (Fakultet političkih nauka), Nikolina Maraš (Filozofski fakultet), Ivana Vujadinović (Ekonomski fakultet), Maja Racković (Ekonomski fakultet), Ana Lalić (Prirodno-matematički fakultet), Jovana Radulović (Fakultet političkih nauka), Jelena Džoganović (Elektrotehnički fakultet), Sonja Muratović (Ekonomski fakultet), Srđan Buha (Ekonomski fakultet), Laura Radulović (Fakultet za turizam i hotelijerstvo), Miljana Potparić (Fakultet za sport i fizičko vaspitanje) i Snežana Pavlović (Pravni fakultet).

Budući da su utisci studenata bili pozitivni, Karijerni centar UCG najavljuje da će, u sljedećem semestru, nova grupa polaznika biti u prilici da kroz ovaj program unaprijedi svoja znanja i vještine.

Ovaj besplatni program obuke realizovan je u šest radionica kroz koje su polaznici imali priliku da upoznaju i prepoznaju svoje potencijale, utvrde šta zaista žele od svoje budućnosti i definišu ciljeve u poslu. Pored toga, ovaj program pružio je učesnicima mogućnost da se upoznaju sa novim alatima iz oblasti ljudskih resursa i poslovnog menadžmenta.

 

Medijske objave:

https://www.dnevne.me/Dru%C5%A1tvo/-/dodijeljeni-sertifikati-polaznicima-druge-generacije-programa-student-bussines-hub-13-12-2021-14-36-29

https://www.portalanalitika.me/clanak/dodijeljeni-sertifikati-polaznicima-druge-generacije-programa-student-bussines-hub

https://makanje.me/clanak/9181

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.