Sjutra vebinar o alatima za bolju pretragu Web of Science




Sjutra vebinar o alatima za bolju pretragu Web of Science

Predstavnici kompanije Clarivate Analytics održaće dva vebinara na temu servisa Web of Science -  jedinstvenog informativnog resursa najuticajnijih istraživanja i na temu časopisa i visoke citatnosti.

Prvi vebinar, koji se odnosi na poboljšanje vještina, efikasne tehnike pretraživanja i  alate za lakšu pretragu na Web of Science, održaće se: 27. oktobra, u 14.00 sati.

Link registracije za vebinar "Web of Science": https://clarivatesupport.webex.com/clarivatesupport/onstage/g.php?MTID=e638cd1728b2b3a86fd91eaf84812212f

Drugi vebinar koji treba da odgovori na pitanja kako da odaberete najbolji časopis za svoj rad, kao i značenja pojedinih indikatora, održaće se  5. novembra 2020. Godine, u 14.00 sati. 

Link registracije za vebinar Časopis i visoka citatnost“ :

https://clarivatesupport.webex.com/clarivatesupport/onstage/g.php?MTID=effd73bdcbeb898482cd8f1627d9d4609

***

Podsjećamo, Univerzitet Crne Gore se početkom ove godine pretplatio na servis kompanije Clarivate Analitcs, koja posluje u više od stotinu država širom svijeta.

Vizija kompanije Clarivate Analitics je da poboljša način na koji svijet stvara, te štiti i unapređuje inovacije. Svojim korisnicima nudi mogućnost da ubrzaju porast inovacija u oblasti kojom se bave,  pružajući im pouzdan uvid u podatke koje su im neophodni i omogućava brže otkrivanje, zaštitu i komercijalizaciju novih ideja.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.